Ájinka

19.12.2014 16:25

Ájinka je dva a půl letá holčička.Dost bojácná,kouše.Je pohublá a nekastrovaná.Přijela k nám včera.Musí se hodně naučit,vykrmit a vykastrovat.Kastrování bude už v pondělí,vzhledem k zdravotnímu stavu.

27.12.devátý den,už se Ájinka nechá hladit,chovat.Začíná sí krásně hrát,prostě správná fretečka.Trochu jsme vylínali,to ta ošklivá říje,ale určitě brzy zarosteme i s oholeným pupíčkem.

16.1.2015

Pupíček nám hezky zarostl.Už se umíme mazlit,když nechceme lítat,což Ájinka moc ráda.Z původních 680g hezky přibrala na 890g a možná ještě nabere.Moc vděčná holčička.Při ukládání do pelíšku nezapomene olízat ruce.Je to klasická holčička.Jak rtuť.Ráda zkoumá,běhá a pak si jde lehnout a spinkat.Někdy ráda šplouchá vodu.To moc ráda.Moc bude vděčná za páníčka,co se jí bude věnovat a navzájem si budou projevovat lásku,kterou umí krásně vracet.

17.2.

Ájinka je neskutečné zlatíčko.Poslední váha byla 950g,ale vážila se včera,úplně překvapila.Přehoupla se přes kilíčko.Je z ní nádherná fretčí dáma.S Sheillinkou velká kamarádka,co bez sebe ani ránu.Jak jí nemůže najít,nebo by se jí něco dělo,hned zasahuje a brání jí.Je to dvojka,co už nejde rozdělit.Ti už musí zůstat jen spolu.

2.3.

Naše kulička krásná.Je moc spokojená,že se zas může přitulit k Sheillince,která byla na chvilku oddělená,kvůli kastrování.Moc si rozumí.Asi protiklady táhnou.Sheillinka je na pérkách,Ájinak rozvážnější mladá paní. 

4.5.2015

Ájinka společně se Sheillinkou se chystají do nového domova.Bude nám po nich smutno tedy.

10.5.2015

Ájinka odcestovala společně se Sheillinkou do nového domova.Přejeme hodně štěstíčka a radosti.Jen semé krásné zážitky přejeme.Miláčkové naši,co tu u nás byli a dělali nám spoustu radostí.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

Zpět