Neo

27.10.2015 07:50

Neo ZAMLUVENÝ

21. 9. 2015

19.9.2015 

neo.jpgDnes jsme po dohodě dostali dvouletého freťáčka Nea. Nea se rodině nepodařlo vychovat, doma je stále na volno, ale stále kouše. Tak je u nás ve výchově a poté k adopci :-) 

21.9. Neo se zdá v pohodě. Papká, z domova dostal whiskasky, že nic jiného nechtěl, já zkusila hned applawsky a T.F.Baby a papká všechno :-) Spinká zahrabaný v dece, běhá, zdá se mi naprosto v pohodě. Tak uvidíme za pár dní :-) Je to ale krásný klučina :-)

26.9. Neo je suprový, a tak po karanténě míří mezi fretky a může jít do adopce :-) Brzy zkusíme, jestli se snese i s jinými fretkami.. :-) Ale pomalu si už může hledat nový domov. 

27.10.2015

Od včerejška je v pobočce Kadaň.

4.11.

Neoušek je moc hodný.Hodně se tulí,nebo provokuje ke hře.V rodováděnosti někdy malinko víc přtlačí na zoubky,ale hned,jak se zvýší hlas,tak toho nechá.Nebo se s ním musí přestat hrát,když se rozdovádí moc.Je zlatý kluk.

9.11.

Neoušek je tak neskutečně zaláskovaný.Je to maličký žárlivec,chrání si to své,co má.Ale tak hrozně zamilovaný,že nevynechá jedinou příležitost,aby se nepomazlil a olízal.

Neoušek má nový domov,společně s Cosmínkem.

Děkujeme za něj.

 

Zpět