Sheillinka

13.01.2015 16:41

13.1.2015

Včera navečer k nám přišla krásná holčička Sheilla.Nar.20.6.2014.V bývalé rodině nastaly rodinné problémy a tedy pro dobro holčičky je u nás.Má již novou suprovou paničku,která hledá zlatíčko již delší dobu.A aby bylo její domácí veseleji,protože zůstala sama.Věrný kamarád odešel za duhový most.Život si nevybírá a i fretečkám bere nejbližší.Je v pořádku,jen doplníme nutné očkování a jede za krásným fretčím životem :) Snad se nic nezmění.Mimo jiné,je to sestřička Baffynky,která tu byla.Viz článek výš.

17.2.

Sheillinka je taková pubertální kulička,droboučká,ale kulaťoučká rtuťka.Hrozně moc přilnula k Ájince,která jí ochraňuje a bojí se o ní.Je velký hrolezec,tedy horolezkyně.Jak je rozdováděná,tak se nedá udržet,dokud se neunaví.K fretečkám je přátelská,chce si hrát.Je to ďáblíček ještě,však je akorát v pubertě.Do nového domova půjde s Ájinkou,protože ty dvě bez sebe,jsou smutné a hledají se.Prostě dvojka.

23.2.

Sheillinka nám dospěla.Tak půjdeme kastrovat,aby měla holčička klid.Jsme objednaní na 27.2.Pak se bude zlatíčko kurýrovat.

1.3.

V pátek 27.2. byla Sheillinka na kastrování,vše zvládla šikulka na jedničku.Tak se kurýruje.Jen byla smutná,že nemůže lítat,jak pérko,ale to se spraví.Jak byla šťastná,když mohla jít za svou kamarádkou Ájinkou,po oddělení na pár dní po operaci.Nemohla se jí nabažit.Vítaly se,olizovaly,krásné vřelé vítání.

2.3

Krásně se Sheillinka z kastrace kurýruje.Tak moc by chtěla lítat rychle,ale ještě to tak nejde.Však to brzy bude a kožíšek na pérku zas bude.

4.5.2015

Sheillinka,společně s Ájinkou se už pomalu chystají do nového domova.

10.5.2015

Dnes odcestovala Sheillinka,společně s Ájinkou do nového domova.Přejeme hodně moc štěstíčka a radosti.Připravují se k odjezdu

 

Zpět