Naše první.

23.05.2013 00:00

Byla Apinka,pak Pepinka,Kirinka s Jůlinkou a nakonec chlap,Bertík.To jsou naše zlatíčka.Které nejsou k adopci.Apinka a Bertík jsou od chovatelů,kteří jim dali vše nej.Hodně lásky a mazlení k tomu.Ostaní k nám přišli z vše možných důvodů.Nechtění,ze špatných podmínek.Ale nikdy není jasné,zda se počet nezvýší.

4.5.2015

Úplně bych zapomněla napsat,že přibyl chlapeček Tombíček.Ten měl jít do adopce,ale zůstává.Aby ten náš jeden klučík Bertík nebyl,jako jediný chlap u nás.A také si nás tak získal,že prostě musí zůstat.Podle všeho je brouček hluchý,ale to nám vůbec nevadí.Prostě neslyší,tak za ním dojdu a mističku mu ukážu,že už nesu papů,když neslyší,že přijdu a klepnutí mističky také nezaslechne.

Apinka a Pepinka.

Tchořenky.Narozené v roce 2013.To to letí,už nám jsou dva ročky.Krom kastrace a u Pepinky cysta,která se vyndala,jsou holky fit.

Kirinka a Jůlinka.

Krinka tříletá a Jůlinka pěti letá.Jsou na sebe závislé a kvůli věku Jůlinky a hodně citlivé povaze Kirinky,která je hodně citlivá na změny,tu zůstaly a do adopce nešly.Zdravíčko zatím slouží.

18.5 musela Kirinka na vytržení zoubků.Které byli už hodně zničené a přidal se kaz.Oba vrchní špičáčky museli ven.Chudinky je teď pořád hledá v pusince.U Jůlinky to vypdalo také špatně,tak šly obě,aby byla jistota,že budeme moc papat a zoubky nebudou dělat neplechu.Kirinky z toho byla zničená,přišla o svou kousací chloubu.Jůlinka nakonec měla jen kameny,které se vyčistili a Jůlinka byla dokonce z toho nadšená.Obě to v závěru zvládly moc dobře a určitě i Kirinka přijde na to,že bez těch bolavých zoubků je to lepší.

Bertík a Tombík.

 

Říji i kastraci kluci zvládli bez problémů.Bertíček měl říji trochu divočejší.Takovou adrenalinovou.Bez váhání skákal z výšek,lítal a nesledoval překážky.Po kastraci asi za 14 dní se to začalo lepšit.Tombíčka to drželo o něco déle,ale po třech týdnech už to není ten bezhlavý říjňák,ale zase voňavý kluk.I když proti Bertíčkovi byl klidný i v říji.

Kluci buci.Bertíček už na jaro shodil své tučné závaží.Je jak laňka a náležitě si to užívá.Tombíček má zatím styl valení suda.

Z naší party odešla Kirinka.Zemřela na agresivní rakovinu.Nádor v bříšku.Zůstala po ní sirotečka Jůlinka.

Zpět