Tombík

10.02.2015 17:18

10.2.2015

Dnes jsme přivezli freťáčka,který dostal jméno Tombík.To proto,že je z tomboly.Byl u pána,který chová dravce.Tombíkovi se povedlo jednoho ulovit a musel tedy z domu.Ovšem stylem,že ho dal do tomboly na plese.Tam vzniklo dohadování,že ho jiný pán chtěl dát psům,aby si pohráli a roztrhali ho.Slečna,která společně s rodinu ho nějakou dobu měla doma,usoudila,že,i když vůbec nevěděla,co s freťáčkem,tak ho musí zachránit.Proto hledala nového majitele.Aby se doba co nejvíce zkrátila a byl  na místě,kde dostane vše potřebné,tak je u nás.Je dost hodně hubený,má jen necelých 800g.Krom ušního svrabu a bez očkování,na které musíme počkat,vzhledem k váze,vypadá,že je jinak vcelku v pořádku.

Tak snad bude kluk,jak buk.

13.2.Tombíček krásně papaá a také moc hezky přibírá.Už jsme přehoupli kilíčko.A za další den zas o 100g více.Zda tak bude pokračovat,za chvíli bude chlapák.Je moc hodný,zlatá dušička.Kousáníčko nezná,i když je vlastně puberťáček.Jako každá fretečka si rád hraje,zkoumá.Už přišel na to,jak se rychle dostat na stůl a hlavně kdy.Když se nedívám.Je to šikulka.

16.2.

Tombíček krásně papá a krásně přibírá.To bude moci brzy na očkování šikovníček.

17.2.

Tombíček příbírá,krásně papá,hlavně masíčko.Je to zlatá dušička.Tak hodný a mazlivý,že to snad není ani freťáček v pubertálním věku.Vydrží ležet na klíně,trpělivě čeká u mističky,když dojde masíčko a chce přidat.Je to láska.Už máme přes 1 300g,tak snad brzy nabere váhu,co má správný klučík mít.Podle stavby tělíčka by měl být krásný,mohutný chlapák.

23.2.Tombíček je zlatíčko nad zlatíčka.Váhu si krásně srovnává,už se blížíme k 1 700g.Čeká nás ještě druhé očkování na psinku.A podle všeho zvážení,u nás miláček nejspíš zůstane natrvalo.

2.3.

Už jsme přesáhli váhu nad 1 700g.Je to už kluk,jak buk.Samá srandička,pořád něco vymýšlí.Radost na něj pohledět,jak je šťastný.

27.3.

Tombíček je pěkná kulička.2040g.Veselý,hravý a už nám začíná dospívat.Říje ještě není v plném proudu,ale už to začíná.Tak ještě budeme muset čekat,než bude moci jít na kastraci.Je to náš miláček.

Zpět